Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sal 115



Hörlurar





Stänger ute




smärtan

sorgen


ensamheten

längtan




Bedrövelsen av


att ej


få vara


med




Avskyvärda


bestialiska

svarta


överjävliga

sjukdom


ångest




frustration



Strypgrepp





Sal 115




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 558 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-02-12 10:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En svår tid, ett starkt uttryck, en önskan om att bli helad, sedd och välkomnad. Vackert och skört!
2016-04-19

  Eponine
Stark, jag känner det som jag är där i sal 115.
2014-10-14

  Nattviolen VIP
Kommer tillbaka till för ca 3 år sedan när min moster dog i cancer.
Starkt minne, stark text. Tack.
2014-08-26

  Bo Himmelsbåge
En gripande dikt om frustrationen av att lida av en svår sjukdom...
2014-02-16

  Rozsi.kovacs

sorgens mantel att axla en börda
så stor,jag får hoppas att den inte
längre får gro
2014-02-16

  Chawa VIP
Ångestfullt och gripande att läsa...
2014-02-16

  träsnidaren
Suverän avslutning
på en mörk, vacker och fin text.
Starkt!
2014-02-12

  Niclas Petersson VIP
Riktigt starkt.
Sista raden gör hela texten.
Gillar. Mycket.
2014-02-12

  mickech
Bra förmedlat sommarmoln!
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln