Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varje kärlek

för varje kärlek ger jag mig själv lite mer motvilligt
bjud inte upp en klumpfot som mig till dans
jag kommer trampa dig på tårna
kamma bort hårtestar från din panna med flottiga chipsfingrar
tro mig, du vill inte

bit för bit får du dra det ur mig tills dammen brister
och jag överöser dig med allt jag inte vågar ge
det jag redan gett till de andra
och aldrig kunde ta emot när de gav det tillbaka

men jag älskar dig och jag ser att du tror på mig
när du blundar och ler
jag vill kyssa dina ögonfransar när morgonsolen letar sig in
du är min, du är min
stanna världen en stund

men för varje kärlek tror jag mindre på kärleken
det är som att simma motströms
jag vill med floden men fjättras av det förflutna
gamla älskare drar ner mig mot botten
johanna, du kommer väl ihåg oss?
varför lämnade du oss?

Fredrik, Daniel, Niklas, Peter, Martin

jag har träffat en ny och jag försöker ge honom allt
men det är någonting som saknas
tänkte att det kanske var bitarna jag lämnade hos er

In that case, I demand a refund




Fri vers av Poison Ivy
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-12 20:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek har ju så många sidor.
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy