Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En väninna till mig har under flera år haft det svårt med en man som gång på gång lämnar henne. Jag se hur hon sakta bryts ner. Nu var det dax igen han har flyttat ut för sjunde gången. Och hon kommer att ta tillbaka honom om han kommer tillbaka.


Kärleksbekymmer.

Stridbar ärbar endast bar
naket skylt med inget kvar
tårar smyger skratt har fastnat
framtid svart som natten
inget ljus finns där

du är ännu en gång ensam
lämnad utav samme man
lämnad för att du var styrkan
han var bara en öppen famn

storögd inte seende
ser du hur han går
går för tusende gången
lämnar kvar svåra sår

vill du än en gång
känna honom här
vill du smaka känslan av att vara kär
eller är det kanske bara
kär i kärleken du är

lilla söta vän vänd nu honom ryggen
lev så mycket som du bara kan
lev så gott och tryggt
önska dig av livet
något annat än det här
det här är inte
vad kärlek innebär
han är ingen man för dig
han är bara man för sig

© Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-13 12:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett välkänt mönster för många...det gäller att ha styrkan för att komma loss...och vänner som stöttar...tyvärr hjälper det inte alltid...berörande text...
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.