Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och

de bräckliga villkoren
elementens varsamma
brutalitet

och ändå

en liten fågel

vet jag bättre än orosmoln

backspegelns vy i tid och rum
som vägvisare genom hinnor
av nu

och bortom

vem vet hur instrumenten
kalibrerats

det tillfälliga lämnar spår
präglar minnen

och oaktat detta

ingen vägledning

nuet med vilsenhetens
alla våndor
tassande i faggorna

står försvarslöst




Fri vers av Anders P VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-13 14:50



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
en liten fågel

vet jag bättre än orosmoln

________+++++
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP