Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vedervärdiga Väder-Vera

- Prognosarbetet är inte klart,
det är inte ens halvklart,
så det är såklart
inte solklart,
utan självklart
oklart,
om det blir mulet, halvklart
eller klart.




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 315 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-10-23 15:35



Bookmark and Share


  walborg
Underbar lek med orden
2015-09-28

  överlevaren VIP
Allt annat än tydlig prognos... så som det kan vara med väder.
Solklart och strålande skrivet!
2015-09-07

  KattenKin VIP
Typiskt SMHI! ;)
Underbar ordlek!
2015-06-30

    Birgersdotter VIP
Härlig ordlek.
2014-11-04

  gunnnar nylund VIP
Skulle onekligen vara väldigt roligt
att få höra denna utsaga på TV:ns
nyhetsuppläsning. Kul!!
2014-10-31

  Angel of love
Blev alldeles stressad :)
2014-10-29

  Lars Hedlin
JA så klart som korv-spat! ;)
2014-10-24

  Anya VIP
Jaa du så himla träffande...och jag kan inte låta bli att dra likhetstecken mellan meteorologer och politiker.
2014-10-24

  Eva Helene VIP
Inte lätt att tala i klartext! :)
2014-10-24

  Ponkla
Kul ordlek!
2014-10-24

  Maria Sundelin VIP
Med dimmiga inslag av snö
2014-10-23

    ej medlem längre
Det enda som är klart är att det är oklart - snyggt..
2014-10-23

  Carina Bendix
Fyndigt skrivet. ;)
2014-10-23

  Connie
Jag mår så bra när jag får min dagliga dos av dina charmiga texter!

Med långtidsprognos menas att man får tillfälle att reta sig på vädret flera veckor i förväg ;)
2014-10-23

  Teresia Ridell
Höstroligt..eller ja höstruskigt..;)
Snygg humor:) !
2014-10-23

  anits VIP















Det är bara att vänta se, hur det blir.
Man kan aldrig vara säker på vädret!









2014-10-23

  Ingrid Trolle
En bra beskrivning
av väderläget som
man aldrig kan vara
säker på.
2014-10-23

  louisegirl
Klockren..
Mycket bra skrivet!
2014-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det återstår att se...
och stackars dessa vädermänniskor, vad det än blir så får de skulden...
2014-10-23

  Tobias Haglund
Uppenklart skojigt eller jag menar uppenbart skojigt!
2014-10-23

    ej medlem längre
Prognoser ska man ta med en nypa salt.
2014-10-23

  Marita Ohlquist VIP
Lysande!

2014-10-23

    ej medlem längre
Hoppas det blir stjärnklart ändå!
2014-10-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Som vanligt alltså! Inget att lita på. Bara se vad det blir.
2014-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck