Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han är för stolt...och har för lite jävla respekt för att fatta ett skit..så enkelt är det;-)


\"För jag vet inte vad\"

Men hur mycket jag än gräver och gräver
så har inget botten

kan inte säga att jag älskar dig
för du sa en gång att det är svaghet
i dina ögon

och varje gång;
du stjäl läppar
du stjäl det du vill
och du vet att jag låter dig
flyga
varje gång;
jag vet inte om du mördar tid
eller om du är för feg
för att vika ryggen

och nu har tårarna
blivit ett nystan
om och om igen skriker jag efter dig
vet att du inte hör
men du ger
mig,
du
fyller
hål
varje
gång
och allt som är du örfilas in i mig


jag undrar
blir det för sent att
skrika rätt ut
blir det bära eller brista någon gång?
eller ska jag bara hålla i
det som levde



komma ihåg hur allt gjorde uppror inom mig
när du inte ville mer
och hur jag teg när skeppet närmade sig hamnen

nickar för mig själv och tänker

>du var vacker mot väggen



ändå
kunde jag inte säga det
\"för du vet inte vad\"
och det är svaghet i dina ögon






Fri vers av BrokenHearted
Läst 997 gånger
Publicerad 2006-03-18 14:49



Bookmark and Share


  Michmich
Oooj...
Och nu är det jag som beundrar! =P

Dina ord högg in i mig när jag började läsa.

"kan inte säga att jag älskar dig
för du sa en gång att det är svaghet
i dina ögon"

Fastnade speciellt för de raderna, kanske just för att jag har hört de orden en gång av han som är "för stolt...och har för lite jävla respekt för att fatta ett skit.."
vet faktiskt inte vad det är med oss två, men ibland känns det som om våra liv har korsat varann... (kan man säga så?)
2006-08-05

    pauli
vad duktig du är :)
2006-04-28

  yoyyo
mycket bra detta.
snyggt
2006-04-27

  Bodil Sandberg VIP
Dramatik och lyrik...väl blandat i denna mustiga poesi..
2006-04-06

  Lou
You did it again. Du är verkligen bra.
2006-03-31

    AnnaGs
Grymt bra som vanligt...du har gjort det igen...underbar...:D
2006-03-21

    ej medlem längre
åååå...Du skriver så JÄVLA BRA!
Även fast min favoriter är dina lite äldre! Så slutar jag aldrig att förvånas av den begåvning du har. TACK för denna text! Gillade speciellt slutet & det näst sista stycket! =)
2006-03-20

  Ola Rydberg
jättebra välskriven
fastnade för
( öppningen)
och
( > du var vacker mot väggen)
2006-03-20

  Agnes
Välkommen i klubben "Frustration gör oss kreativa"! Kärnfullt.
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted