Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestulen på sitt liv




Dina ord träffade mig som knytnävsslag
Upprepande
slog dom mig i magen
fick mina ben att vackla
tog andan ur mig

Kippade efter luft
i ett försök att försvara

Hjälplöst utelämnad
till dina ord

Berättade dom om val
du redan gjort åt mig

Hur kunde du ta dig friheten
att ta mitt liv i dina händer
och skriva om mina drömmar och känslor
till dina




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-13 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skriven tycker jag!
2014-04-07

  mare VIP
Bra skrivet
2014-02-14

  Lars Hedlin
Stark i beröring
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet