Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som sviker oss

Det som sviker oss
Är inte våra hjärtan
Som torkat blod
Och krossats på vägen
Utan deras hjärtan
Som skapar floder
Och bränner städer




Fri vers av Chaichai
Läst 355 gånger
Publicerad 2014-02-13 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaichai
Chaichai