Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto.


Jag vill inte minnas

                                                        

att inte minnas

att inte veta

att känna att det räcker nu

när jag står här vid stranden

ser ut över sjön

bort mot dom blånande bergen

 

just då kan minnena komma

utan att jag framkallar dom

invid stranden där sjöns vatten

kluckar så skönt mot stenarna

jag blundar njuter

här just här på den här platsen

mår jag som allra bäst

 

här vill jag inte minnas

inte veta

vad som gör mig så sorgsen

efter alla dessa år

 

här vid stranden invid sjön

med utsikt mot dom blånande bergen

ska jag en gång vila

när mina dagar är slut

 

 

anits 13 februari 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-13 23:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, och jag har mött flera som längtat!
2014-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Man har rätt att koppla av och bara vara stilla. Så det gör du alldeles rätt i.
2014-02-16

    ej medlem längre
Känner igen. Så fint skrivet!


Bokmärker!
2014-02-15

  ResenärGenomLivet VIP
En sån vacker plats du har...
2014-02-15

    maija tuori

Mycket bra skrivet...starka kännslor
2014-02-15

  ULJO
Underbar text
2014-02-14

  Piann VIP
Så starkt skrivet.
En dikt som jag tycker
mycket om.
2014-02-14

  Lars Hedlin
Så stark i känslan du skriver den med inlevelse!
2014-02-14

  Anya VIP
vilken fin tanke. Att ha hittat hem på något vis. Minnen är komplicerade!
2014-02-14

  Eva Helene VIP
En plats där du finner ro, fint skrivet!
2014-02-14

  M M Mannheim VIP
Ja det finns minnen man vill glömma och minnen man vill bevara. Fint skrivet!
2014-02-14

    ej medlem längre
Du fångar ett nu! bra
2014-02-14

  Bibbi VIP
Känslan känner jag igen.
2014-02-14

    Monica Kvist VIP
Förstår hur du känner det. Jag har också en sådan där sjö.( Lången i södra Dalarna)
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP