Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här sjungs typ ut i frustration, fast på ett glatt sätt. Fattar inte direkt själv hur det blev så.


Sömnförlust.

För sömnen ska man ha!
För sömnen ska va bra!
Men trött är fan inte ja!!!
Men sömnen bör man ha!

Så sömnförlust, sömn och förlust.
Varför kan jag ej sova?
När natten slår till, å tiden står still.
Varför all den möda?

Nej sova kan ej ja!
Sluta tänka kan ej ja!
Men sova ska ju ja!
Fast trötter är ej ja!

Så sömnförlust, sömn och förlust.
Varför kan jag ej sova?
När natten slår till, å tiden står still.

Varför? All den möda?







Fri vers (Fri form) av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 288 gånger
Publicerad 2014-02-14 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist