Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positiv dröm.

En obevekligt sann verklighet,
ett hav av längan och sorg,
tiden vandrar, det lättar,
men havet är stort.

Man glömmer,
man minns,
man förtränger,
det hinns.

När natten åter är till dag,
blir tanken till annat,
men obestridligt faller man,
för att åter kliva upp.

Man vandrar,
man stannar,
man tänker,
man minns.

Soliga dagar med vänner,
alkohol och badstränder,
bra musik och erotik,
kyssar på fester med flit.

Man tänker,
man känner,
man festar,
man gläds.

För även dåligt det vänder,
positivt tar en hel del tid,
jag är här nu lycklig tror du,
och mycket fick mig att ej,
kapitulera.




Fri vers (Fri form) av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 286 gånger
Publicerad 2014-02-14 05:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist