Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte, bara dök upp i huvudet och jag va tvungen att skriva ner det.


Oklassificerad

Maskrosbarn?!
Maskrosbarn,
vad är detta för tjatter?

Indigobarn?!
Indigobarn,
vad är detta för tjatter?

Jo likt maskrosen tar sig upp genom asfalten,
tar barnen sig ur allt som är tungt.
Negativt och annat men de tar det bara lugnt.

Indigo är en vacker färg,
dessa barn är av varmaste kall,
att känna och förbättra vår framtid,
det som komma skall.

Kallad mycket, men trott har jag ej,
ADHD och Asperger är en del av mig.

Häxeri och lögner,
klassificering av allt.
En värld av elände och svält.

När tänker de till?
När tänker de till?!
Idag är det hjärtan som krossas.




Fri vers (Fri form) av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 315 gånger
Publicerad 2014-02-14 06:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist