Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtans dag

Alla hjärtans dag
det är ju en vanlig fredag
för oss hjärtlösa




Fri vers av Kaptenlöjtnant
Läst 774 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-02-14 07:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ibland slår affärsmännen knut på sig själva, den dagen ska vara omtänksam jämt
2019-09-09

    Igot Tochange VIP
Det är nog ingen som tror dig. Tycker mig höra en mycket stark och tydlig puls.
2014-02-14

  © anakreon VIP
Njut likafullt!
Calle
2014-02-14

  Tess74
HAHAHA underbar!!
2014-02-14

    skamfilad
Fyfan vad klockren! Åh!
2014-02-14

  Federico Romano
Essató
2014-02-14

  Nanna X
så kan man ju också se det...
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant