Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag plockar fram min Alla Hjärtans-dikt som publicerades första gången 2008-02-14 just här på www.poeter.se


Alla Hjärtans Dag

Idag kan du värma någons hjärta
det behöver inte vara med dyra gåvor
Du kan glädja någon med dina ord
eller om du har möjlighet ge en kram

Dikt © Gunilla Karlsson






Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 533 gånger
Publicerad 2014-02-14 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson