Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bågstafett! Läs och anknyt till den båge du lyfter, böj den till en annan båge och skicka vidare till en annan poet. Tagga din text på Båge och kopiera denna ingress! Jag sänder bågen vidare till Anya


Bågfattning

 

Jag fattar bågen med vänster hand
fryser rörelsen i höjd med kinden
amorbågar är mycket lätta och inte
alls sirliga de bara är där i den
nedre halvan av ett ansikte och
alltid som ett upp och nervänt W
detta har inte något att göra med
att jag sakta drar strängen bakåt
med höger hand siktar snett uppåt
och skickar pilen i en mjuk båge
över landskapet




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Westin
Läst 318 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-14 13:41



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Vackert val av båge, intressant genomförd... Som en snabb gest mitt i vardagen, fångad i slow motion här... laddad med eventuellt initiativ!
2014-02-15

  Linda CH VIP
Vacker, mjuk text! Kul med stafetten!
2014-02-15

  axveronika
fin och vindlande text
2014-02-15

    ej medlem längre
härligt skjutet utan mål, en frihet.
2014-02-14

  Nanna X
så roligt att bågstafetten sprider sig, och vilken härlig text, reflekterande flow ; ) !
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin