Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspiration

 

Inspiration can only be found in nowness,

nowness is always changeable.

 

 

 

 

stay in Love

 

 





 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av SagaArt VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-15 03:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP