Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg upp





Samhället är som en trappa

många blir nedknuffade


en del gör nya försök

andra ligger kvar


alldeles för många




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 545 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-15 11:58



Bookmark and Share


  axveronika
En viktig sak så här i valårstider!
2014-02-16

  Rozsi.kovacs

bra belyst
2014-02-16

    Monica Kvist VIP
Alla vi som inte orkat vässa armbågarna känner igen dina tankar.
2014-02-16

  Lollitta VIP
Samhället är som en trappa

Många blir nedknuffade


_______ GULD TANKE !!!!!!!!!!!!!!
2014-02-16

    ej medlem längre
Ja tyvärr är det alldeles för många orkar inte kämpa emot

2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP