Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbit

När vi nu nått ända hit
lägger jag min sista bit.

Många tårar delade genom åren
som vi älskade för att läka såren.

Nakna för att bindas samman
fördömd av att älska annan.

Ögon ler medan själen gråter
synder som bara du förlåter.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP