Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i kväll igen

Du har svårt att förstå
varför

du får så många
ensamma kvällar.

Det handlar om att
närma sig

med en öppenhet

och samtidigt
luta sig tillbaka

och vänta
på sällskap

Men det är något
inom dig som
hindrar ...




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 446 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-16 00:34



Bookmark and Share


  walborg
En bra tolkning och klok öppen fråga
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind