Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sista minuten





Börjar bli gammal
behöver varenda minut

ändå låter jag många passera
oanvända

dags för förändring

det är inte för sent
men det börjar bli bråttom




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-16 09:13



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
En vilad minut
är inte fy skam
heller.
Calle
2014-02-21

  Alicia Stenfors
Det är sant.
2014-02-20

    Monica Kvist VIP
Vi har väl ingen brådska. Det är tiden som har bråttom.
2014-02-16

  Ponkla
Förstående skrivet! Acceptera nuet är min kritik.
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP