Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vin och rosor

För långa samtal i sömnen
vaknar ibland
vet inte vad som är dröm eller verklighet
tänker att det är väl ensamhet

Men drömmen om dig
håller mig vaken
blod och eld
i en kvinnas hårsvall

Ligga och smeka dig
en solig sommardag
säga att jag är han
som kommer med vin och rosor

Men mörkret kommer igen
samma visa varenda kväll
man kurar ihop sig framför TV:n
vill inte gå ut

Saknar något hela tiden
nån slags föraning
anar ett oväder
där långt borta

Men i sommar
ska vi ligga i gräset
se älven flyta förbi
vara fria en stund....




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 332 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-16 09:40



Bookmark and Share


  Nina.H
Dina texter är äkta och känslofyllda..
tycker om!
2014-03-14

  aol
priset för vishet är ett gammalt ansikte,
2014-02-25

    ej medlem längre
Vackert diktat!
2014-02-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker poesi om den längtan alla bär.
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman