Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde bära dina ord

 

Om jag kunde bära dina ord

genom rum och tid

flytta himlen en liten bit bort

för att ge dig några år till

 

skulle jag

 

Om jag kunde bygga en trappa utan steg,

dina rum utan trösklar

och ge dina ben kraft att gå sina långpromenader

 

skulle jag

 

 

Men jag kan lyssna på din ord

låta dem beskriva dina drömmar

förflytta dina sorger några kilometer bort

genom att handla din mat

 

och finnas där


 

© Birgitta Wäppling, 16 februari 2013

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-16 09:44



Bookmark and Share


    snöö
Så fint skrivet, berör mig djupt.
2014-06-14

    snöö
En djupt berörande text, fint diktat. Tror jag förstår.
2014-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Känner värmen.
2014-02-19

  Eva Langrath VIP
Värms av kärleken och omsorgen i orden .
2014-02-17

  ULJO
Vilken underbart fin text, nju´tbar läsning
2014-02-17

  walborg
Oändlig omsorg och kärlek
2014-02-16

  mare VIP
Mycket fin!
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP