Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag duger i mitt skick

Jag är förbannad och arg
För att ni inte kan fatta
Vad jag har fått kämpa för att få släppa
Alla styrningar och begränsningar
Det har krävts en rejäl rensning
Nu kommer nya personer in
Och tycker mer än någonsin
De tycker jag ska följa gängse normer
Dessa oskrivna regler
Ta eran bitterhet och stick
Jag ser nog era trick
Jag duger i mitt skick




Fri vers av Jag heter Camilla
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-16 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag heter Camilla