Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eckstasy

jag bara "okej" gå och sätt den i nån annans hål då
om det gör ditt samvete fräschare, renare
be lite till gud om förlåtelse för att du satte på mig
inte två gånger, inte tre gånger, men fem gånger
fem gånger
med kyssar
med eftergull
med "åh, ja" och ditt leende i mörkret
den där varma, otränade kroppen
är nu tusen nålar genom hjärnan




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-16 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött