Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Under varje sekund
Efter elva andetag
I alla tystnader
Och
i varteviga skratt

På den skimrande mångatans
trottoar
på varje bänk i
Hela stan

I ögon hos
vänner och fiender,
I det vackra och i det fula
Med kraften
från en
Dödande kula

Under, emellan och ovanpå
fastkedjat och fritt flygande:


Jag älskar dig.




Prosa av the fool on the hill
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-16 21:01



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Stark text!
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill