Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blindskrift

 

Vi tog nattåget till någonstans,
sträckte in spegeln i drömmen
utan att vidröra elddropparna
ströks det flytande i det nakna
som allt mer, sögs ur mängden.

-Vi ser dig verklig, sa de osynliga




Fri vers av Silverbjer
Läst 614 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-11-25 11:12



Bookmark and Share


    nånja
djupare och djupare ringvibrationer!
2014-12-19

  Ola Rydberg
intressant och man får läsa om ovanligt bra applåder
2014-12-18

  bittemi VIP
Så fantastiskt fint!
2014-12-06

  Connie
Gillar det lite övernaturliga som tittar fram. Speglar är magiska på nåt sätt.
2014-12-01

    Bo Malte
fint...
2014-12-01

  Stefan Albrektsson
Känns i kroppen - vilket braille ska göra! En underbart tät, tematiskt sammanhållen och klangrik text. Slutraden!!! Poesi!
2014-11-26

  Scarlett Miryam VIP
"-Vi ser dig verklig, sa de osynliga ", vilket vackert slut, så suggestivt. Kort text med massor av innehåll.
2014-11-26

  axveronika
ah suggestivt!
2014-11-25

  Fredrik Gaefke
Du imponerar! Stort!!! Älskar dig!!!!!!
2014-11-25

    ej medlem längre
Spännande att resa sådär, och kanske inte veta var man hamnar till sist...
2014-11-25

  Ulf D VIP
Fascineras över det visuella i texten, som varande i en dröm eller spegel men i ett annat tillstånde där fantasin ger ledtrådar till det som sker. Frågorna kring texten blr fler med de tre sista orden.

Vad är det vi inte ser men försöker skriva oss till, slutet öppnar frågorna.
2014-11-25

  träsnidaren
Vackert!! Ojoj!!!
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Silverbjer