Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förvirrad och förvirrande dikt från gymnasietiden med för lång titel för poeter.se


Mångfaldigt stulen stulen stulen olycka...

Mångfaldigt stulen stulen stulen olycka för första, andra eller ingen alls gången


På denna toaletten hängde en gång en dödröd flicka igen.

Respektlös

fantasilöst.

Och några av de som hittade henne skrattade åt det
uppenbarligt provokativa genombrottsverket
så att några, fler eller färre, inte bättre alls och
inte sämre tvingade självtävla själv med sig självet
i småhycklaresjälvborgerligahetsanklagelser mot sig
själv (detta då jag i mitt stilla sinne hade undrat över
hur lämpligt det hela var, oavsett Punk och Respekt För
Konsten och för all del icke att förglömma Lille Nikanor-
ponken som är så högaktuell och allt, och då särskilt
med tanke på det nyliga självmordet, och dessutom gått
till en Auktoritet med problemet).

Och andra blev väl sura för

självmord kan man väl bara begå en gång.
Ransonering!


Och allt detta hände för länge sedan
ytterligare en gång till då
jag frågade Har jag rätt??

Hur skulle du göra? Diskutera!




Fri vers av Martin Hellberg Olsson
Läst 322 gånger
Publicerad 2014-02-16 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Hellberg Olsson