Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just dom orden




Mina ögon säger sanningar
som du inte vet

Mina läppar viskar om drömmar
som drömts i hemlighet

Mina öron längtar höra
just dom orden
just dom där
som syr samman hjärtans sömmar
säger

- Det är dig jag håller kär




Bunden vers (Rim) av AstridElisabet
Läst 348 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-02-16 22:14



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Varm fin text om längtan och kärlek
2014-02-27

  S.A.I. Steve Lando
finnemang
2014-02-27

    bittemi VIP
En varm och fin text!
2014-02-19

  Lars Hedlin
Verkligen fint!
2014-02-17

    ej medlem längre
så fin så!
2014-02-17

  Johan Strömstedt
Varmt och nära fler sådana texter behöver alla våra kära.
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet