Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtan så stor.

En längtan så stor,
finns inom mig.

Den leder mig bort från världen,
till där bara du finns.

Jag ser dig,
du är så vacker.

Jag vill springa fram och omfamna dig,
men jag hålls tillbaka.

Jag sträcker mig fram,
men orkar inte hålla emot.

Jag dras bakåt,
och där står du kvar.

Vacker som en dag,
stilla som natten.

Jag vill fram,
fram till kärleken.




Fri vers (Fri form) av Cross
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-16 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cross