Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småfolket

Jag älskar små barn som ligger och snusar när dom sover ,dom ger mig ro.
När dom ätit och rapar sig mätta.
Som men senare får blöta pussar och kramar av.
Vaknar med ett solskensleende.
Kryper omkring och undersöker på nyfiket allt.
Jag blir så glad av barn och vill ha flera  :)




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jean-Michel Orblin
Läst 445 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-17 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin