Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAKNA FRÖKEN VÅR!

Vakna

fröken Vår

från vintervila


klä dig

uti gröna

spetsar


hatt i

himmelsblått

och vitt


låt vinden

leka med

din kjol


regnet

älska dig

om natten


så du

föder

sommarbarn




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-17 16:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAcker och fint:)
2014-02-19

  Tess74
Wow älskar denna
2014-02-17

  louisegirl
Fint skrivit!
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP