Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

astrakanens maskhål









jag drunknade nästan


i hans mörker













seglade osynligt vid sidan, intill


















ovan ytan


efterlämnades
en fjäderpenna


och koagulerade skal
























av förgiftat bläck






























Fri vers av Silverbjer
Läst 336 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-05 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silverbjer