Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ ÖPPNAR DET SIG IGEN

så öppnar det sig igen

såsom det öppnat sig förr

mot ljus, mot värme och minnen

öppnar sig sakta en dörr

så öppnar det sig på nytt

som en befrielse gryr

med rosa moln som det var i

ett annat slags äventyr

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/2 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 1355 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-17 17:53



Bookmark and Share


  Murrey
Fint och befriande.
2019-11-13

  Minona
den dikten älskar jag
2016-10-08

  Millner VIP
Tycker om.
2016-06-12

  Den lilla tänkande
En hoppfull dikt. :)
2015-12-02

  Stjärnöga
Ljust vacker
och hoppfull..
en dörr mot
ljuset
2014-04-29

  Peter Grahn
Underbart, positivt skaldat.
Jag önskar dig all lycka Broder!
2014-02-23

  Teresia Ridell
Ljuvligt, varmt och hoppfullt !
2014-02-17

  Måna N. Berger
Precis så kände jag också idag!
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP