Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemensamt ansvar





Om vi skall kunna förändra världen

måste vi börja med att förändra oss själva


Eftersom det är så svårt

ser världen ut som den gör




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-18 08:55



Bookmark and Share


    snöö
Tyvärr är det nog precis så svårt!
2014-02-23

  Alicia Stenfors
Det är inte svårt, det är omöjligt.
2014-02-20

  Ponkla
Helt rätt! Bra förmedlat!
2014-02-18

  Daniela I
Precis så. Bra formulerat
2014-02-18

    Monica Kvist VIP
Så rätt du har!
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP