Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


gLAs





Pappret har torkat,
bläcket bleknar
där vi väsnas
i ett vårdat vimmel
/

Vildarna sjunger,
omger en marknad
som gässen
och klär sig i vingar
/

Sandstormen tecknar,
tavlor, som iris
där ingen ser
från solscenens mitt




Fri vers (Fri form) av Tobias Nilzon
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-18 09:06



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Älskar frasen "där vi väsnas i ett vårdat vimmel". Tack för denna text!
2015-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Nilzon
Tobias Nilzon