Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkliga utmaningar

Aldrig ska den längtan gömmas
som livets storhet ser.
Aldrig ska det hjärta tömmas
som allt och alltid ger.

Glädjen ska ej blygsamt drömmas
den rymmer mycket mer.
Sorger kan så skyndsamt glömmas
när mun och ögon ler.

Lycka stor
för den som tror
på livets sköna magi.
Kampen gror
där tvivel bor,
en smak av rädslans mani.




Bunden vers (Rim) av Stefan Rydberg
Läst 138 gånger
Publicerad 2014-02-18 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Rydberg