Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vakna



Att vakna i någon annan

och där bli verklig


hålla denna skönhetens ögonblick

i sitt hjärta


och oändligheten

i tidens väsen


© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 579 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-02-18 13:57



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Måbra text
2015-02-16

  Chawa VIP
Fridsamma vackra stund!
2014-06-08

  Quasimodo
Ger en skön känsla för att födas igen och igen, att få bli verklig gång på gång, gillar första raden skarpt och kan med den känna vikten av att fångas in av inledningen, det tar jag till mig!
2014-03-06

  Eliza-69
Så fin...
2014-03-05

  Connie
"Att vakna i någon annan och där bli verklig" är så skön att jag vill stanna kvar i den känslan och aldrig komma ut på andra sida!
2014-03-05

    ej medlem längre
Mycket fin..
Njuter av budskapet o de valda orden..
2014-02-20

  Lars Hedlin
Jätte fint skriftat!
2014-02-19

    ej medlem längre
starkt, fint, sinnligt, erfaret..
2014-02-18

  Änglaögon
Så fint skrivet.
2014-02-18

  KYREUS of Sweden
Seren
stilfullt
skön dikt!
2014-02-18

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra, tänkvärda ord...
2014-02-18

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-02-18

    ej medlem längre

Mycket vackert skrivet ..
En röd tråd i denna ..
2014-02-18

    ej medlem längre
*gillar*
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen