Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en kort text om hur jag uppfattar mig själv många gånger ha blivit präglad av den uppväxt jag hade.


Jaget

Samtiden drar mig tillbaka in i min egen historien,
i små glimtar upplever jag sådant ur det förgångna.

för liten att hantera, för stor för att förstå,
ifrågasättandet präglar mitt väsen, varför?

min scen är min vardag, och pjäsen fick svidande kritik,
en roll bland många, när är man sig själv?

Är jag mig själv när jag är ensam? eller är rollen jag?
svaren retar mig med sin uteblivna existens och frågorna växer.










Fri vers av vestis
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-18 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vestis