Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stängda dörrar

Jag bor i ett ödehus med arton lägenheter

för bakom varje dörr finns ett öde

Stängda dörrar som inget berättar

vad döljer sig bakom dessa?

Kanske någon som tröttnat på livet

tappat drivet

Kanske någon som behöver en andra chans

en romans

Kanske någon som förlorat en nära

som var dennes kära

Kanske någon som är alkoholist

av ren meningsbrist

Kanske någon som vill fly landet

bara klippa bandet

Kanske någon som vaknar med ett leende

inne i ett bra skeende

Stängda dörrar som inget berättar

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-18 15:09



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Utanför stängd
dörr Du tittar
och liv i det
hittar...
Vem vet Du
kanske fann
någons
hemlighet...
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver