Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara levande när jag ser på film

Jag skar mig på potatisskalaren förut
Jag önskar att det hade gjort ondare
Jag vill skära mig
Men jag vill inte ha några sår
ärr
spår

Jag är bara levande när jag ser på film
Ju längre bort de för mig
desto närmare är jag

Så fort eftertexterna rullar är jag död igen




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-27 09:23



Bookmark and Share


  Eve Maria
??
2018-07-27

  Ex¤animo
Det känns
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP