Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar inte om någon speciell person...


En natt är blott en sekund

Jag har puls, jag tar andetag

jag har överklevt ännu en dag

i det ovissa som kallas livet

där inget ska tas för givet

Nu ska åter en natt genomlidas

maror som ska selas och ridas

sakta anländer arla morgonstund

en natt är blott en sekund

Nya utmaningar som ska bearbetas

meningar och mål ska letas

trampar på i mitt ekorrhjul

någon dag ska jag få ha kul

 

 




Fri vers (Fri form) av Berra Bäver
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-18 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver