Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säker seger till säker sångfågel


Fick tre meddelande
efter den svenska uttagningen i mellodifestivalen i kväll

1) från moster
- Åh jag blev så glad att jag nästan grät när hon vann

2) från mor
- Går inte att bortse från att hon ÄR bäst på det här

3) från en vän
- skit också...fittan vann

Ja vad säger man...




Övriga genrer av Therés
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-03-18 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!