Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mitt hjärta slutar blöda ska jag känna igen dig min vän

Mitt hjärta blöder
Jag orkar inte längre stå

För en tid sedan har jag börjat drömma
Om livet, om dig

En vind smeker mig i ryggen
Jag ser hur himmelen faller
mot en jord
som är fylld
av så mycket ondska



Och jag undrar
Hur kan vi fortfarande
se på varandra
utan att känna hat


Hur kan vi fortfarande gå runt
i samma gamla känsla
Om att allt
kommer att bli bra igen
när det inte finns
något som är värt
att rädda


Mitt hjärta blöder
Jag orkar inte längre stå,

För en tid sedan har jag börjat drömma
Om livet, om dig


Jag har börjat drömma
om att bryta mig loss
Jag har börjat drömma
om att hitta ett sätt
för att bli lycklig
Igen


Jag vill inte längre se

För en tid sedan har jag börjat drömma
Om livet, om dig

Egentligen drömmer jag inte om dig,
jag drömmer om den du var
När du var villig
att älska mig

För den jag är,
Den jag varit
Den jag blir
Den jag vill vara##


Och älskling,

Ditt hjärta blöder

För en tid sedan har du börjat drömma
Om livet, om en annan kvinna

Jag orkar inte längre se

Du orkar inte längre blunda



Du har aldrig varit bra
på att ljuga

Men när du säger
att du älskar mig
då vet jag
Att du ljuger

Och när du säger##
Att det du och jag har haft
är något du längtar efter


Då vet jag
Att du ljuger







Fri vers av höstlövet
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-19 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

höstlövet