Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar på ett samtal

Jag väntar på ett samtal
ett sms eller ett tecken,
vad som helst
som kan ge mig en anledning att ge mig av härifrån.

Att stanna här är lätt
bekvämt och
fruktansvärt frustrerande.

Oproduktivt och ensamt.

Enkelt.

Jag skriver och jag läser.

Jag lyssnar på musik och jag dansar till musiken.

Alltjämt ensam och drömmandes om livet jag kunnat leva,
sakerna jag kunnat göra.




Fri vers av Enaar
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-19 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enaar