Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädslan är större än nyfikenheten.


Okänt innehåll.


Håller en burk i min hand.

Den är lik sin ägare
omöjlig att genomskåda.

Vad finns där inne?

Nyfiken men rädd.

Sätter tillbaka den.

Avvaktar.





Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-19 10:22



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbart ordat/kram
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP