Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista striden

Förklädda i kärlekens tjänst ska vi segra.
På det vildvuxna fältet invid den brusande älven,
på sandstranden som vetter mot Östersjön,
på klipporna som sluttar ut i Nordsjöns djup.
Där ska striden mot det onda stå.
Kämparna, hjältarna, alla de som tror på kärleken,
ska med en brinnande glöd och vilja, besegra de mörka krafterna.

Tillsammans ska vi få ondskans bestar att ge vika.
Tillsammans ska vi skapa den värld vi vill leva i.
Jag blundar, tänker, tror och hoppas.
Jag tänker på alla de som kanske aldrig får se solen gå upp igen.
Deras drömmar, deras liv.
Jag tror på alla de som kämpar.
Jag hoppas att deras kamp inte ska vara förgäves.

Än är inte sista striden över.




Fri vers av M.W
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-19 17:06



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra!
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

M.W
M.W