Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idrotts aforism



Man ska inte tävla
i
idrott




Övriga genrer (Aforism) av Anders Nordlander VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-19 20:16



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Tävlingen är underordnad
Kärleken till din nästa

Så menar jag
2014-05-16

  walborg
Hur menar Du?
2014-02-20

  ULJO
Vad ska man då tävla i?
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP