Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synonymer för synskadade



Jimmie Åkesson har fel på synen
Jag bär också glasögon

På senare tid har jag börjat se dåligt
på nära håll
i folkhemmet och framför skärmen


Vilkoren för ett samhälle förändras ständigt 


När människan gav sig ut i rymden
kunde hon se tillbaka på jorden med öppna armar




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-03 22:39



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra vinklingar!
2014-03-04

  Nattviolen VIP
Snyggt!
2014-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP