Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21 gram

Var säljs fodralen?

De kevlarfodrade för överlevnadsbruk
Med reflexränder för skydd på avstånd
Djärvt orange med impregnering
I intelligent material som andas?

Vem saluför membranen?

De ekologiska
Hållbara och rättvisa
Odlade med omsorg
Utan bekämpning av omgivande oskyldiga?

Var hittar jag byggsatser?

Med lättläst bruksanvisning
Illustrerad i fem enkla steg
Med hålen pedagogiskt placerade
För att omöjliggöra felkonstruktion och svordomar
Av litet bröstvärn för hemmabruk?

Visst finns det små skal?

I lättskött material
Smutsavvisande
Lätt avtorkningsbart
Från falskhet hån och tvivel?

Till små sköra hudlösa själar
På blott 21 gram




Fri vers av HanKa
Läst 316 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-20 05:11



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Fint byggt och hopsatt
av retfullt självgoda reklamtexter
i flera steg
att uppleva vår kanske gemensamma hjälplöshet
ödesgivna
2014-02-22

    ej medlem längre
Välkomponerat.
2014-02-22

  Lars Hedlin
Bra och inlevelsefullt
2014-02-20

    tennsoldatocheldvakt
dina texter är inbjudande. man vill hela tiden läsa mer.
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa