Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resterande av Kap 1


Kapitel 1 Forstättning

Kim står och snackar om sin jävla golf med en halvfull putte. isch, kan han inget alls om socialt umgänge?. Har allt jag lärt han gått ner i spriten kag diskret snodde av han, tänker jag medans någon jävla blondin kladdar i mitt hår. Måste fixa frillan, och visslar på Kim att vi ska in på toan och \" snacka \".

Jag garvar lite lätt när jag återigen sätter mig på badkaret. Mitt martini glas vilar på mitt ben och Kim drar ner byxorna för utföra uppdraget. han börjar bli ganska berusad nu, fattar jag, samtidigt som jag ramlar ner i badkaret med den där blondinen som på något sätt lyckats ta sig in.

Det bankar på dörren, fler vill nyttja toan. Kim skriker att idioterna ska hålla käften men jag sträcker ut handen mot dörren. Kom in då, tjejerna kommer in och ler lite onyktert. Whos wanna have fun, tänker jag lite smabbt medans kim håller någgot jävla flummigt snack om sina magrutor.

Vi börjar räkna \" hur många ex \" leken och minglar runt med alla vi har strulat med. Gah, hur kunde du hångla med henne?, jag sneglar lite sött på den numera upptagna Spiff som ger mig ett leende tllbakas. Inte röra för fan, tänker jag snabbt innan chrille hinner ikapp och tar vinglaset ifrån henne. Jag ler och pratar lite ytligt, Kim vart är du?

Vi sätter oss i hallen och putte wobblar fram till oss. Vi ler överseende, ingen har glömt bråket, men det spelar ingen roll. Vi är ju på fest, då ska man vara glad, säger Kim. Du vet hur jag blir när jag dricker kim, tänker jag.

Jag ramlar ned i någon soffa och någon tjejs famn är betryggande. Spritomgång nummer två börjar. Känner mig som en playboy med all gratis sprit. Kim är väldigt mån om att just JAG ska ha all jävla sprit som finns. Står som vanligt i centrum, måste se rätt patetisk ut. jag ligger i mina gamla levis jeans och t shirt omgiven av glittrande festklädda studiekamrakter. Den enda som matchar någarlunda öär grabbarna i sina kavajer. Varför i helvete tog jag inte kavajen och skjortan?

Bordet framför är fullt med sprit. Alla verkar tycka synd om mig, så dom bryr sig inte kom att jag snyltar. Har ju ämdå rätt stor respekt bland dom andra här. Spelar ut mi ncharm och bärjar dricka på det underbara paret Spiff och Chrilles sprit, samtigit som jag inleder någon slags omöjlig konservation med dem.

Jag inser när jag går upp till Kim, detta är för mycket. Däckar i Ankis säng, tragisk. Kommer på att jag slka träffa den där gamla tjejen, ja, Pernilla hette hon ja, stack ju bara sist, me skitsamma. Hon hånglar völ upp någon annan.

Börjar nynna på ung och kåt, dom andra blänger på mig. Vad fan hgåller han på med, Kim är borta.

Jag ropar, Kim för i helvete. Var är du?
Kim kommer flinandes in, packad som fan
Vad är det pojken?
Kom så drar vi!







Fri vers av Wretling Erik
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-03-19 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wretling Erik
Wretling Erik